Kwekerij Bakker

Voor de betere tuinplanten

Bedrijfsinfo

Kwekerij Bakker is sinds 1987 actief in de verkoop van tuinplanten aan de particulier. Wij zijn gevestigd aan de  Barneveldsestraat in Scherpenzeel (Gld.). Hier kunt u kiezen uit een ruim assortiment solitairheesters, coniferen en sierbomen, geschikt voor de kleine en grote tuin. Al onze planten worden meermaals verplant in de kwekerij. Hierdoor vertakt het wortelgestel erg goed en ontstaat er een vaste kluit met een verfijnd wortelgestel.
Dit betekent dat de plant of boom bij u een goede en gezonde start maakt. De kans dat de boom of plant bij u niet aanslaat wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast hechten wij eraan dat u een deskundig en waardevol advies meekrijgt. Welke planten zijn in uw situatie het meest geschikt en hoe kunt u ze het best verzorgen? Met onze decennialange ervaring in het groen kunnen wij u hierbij helpen. Indien u een compleet beplantingsadvies van ons wilt, komen wij (kostenloos) bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en een advies uit te brengen.

Sinds ongeveer drie jaar hebben wij ook een assortiment van verschillende fruitleibomen. Appels, peren, kersen en nog veel meer zijn verkrijgbaar bij ons op de kwekerij. Deze fruitbomen zijn uitermate geschikt als u bijvoorbeeld een scherm nodig heeft om de zon tegen te houden. Deze bomen zijn ongeveer twee meter hoog en één meter twintig breed. Leifruit is ideaal voor de kleine tuin. De komende periode gaan we hier ook in uitbreiden.

Afbeeldingsresultaat voor fruitbomen leivorm          Gerelateerde afbeelding

Kijkt u rustig eens op deze site van diverse tuinplanten die wij momenteel in de verkoop hebben of breng vrijblijvend eens een bezoek aan onze kwekerij. Heeft u een specifieke vraag of zoekt u een speciale plant, die niet op deze website staat, laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op.

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Op andere dagen na telefonische afspraak.

Wij kijken met belangstelling uit naar uw bezoek!

Roel-Peter  en Petra Bakker